Om os

Home / Vil du være med på rejsen?

En fortælling om disruption

Vores historie

Legal Amicus ApS har sine rødder solidt plantet i konceptet “Gem advokaten til du skal bruge ham” som har eksisteret siden 2016 i søster selskabet Mast Legal.

Diana Søndergård skabte konceptet i 2016 idet erhvervslivet i høj grad savnede et alternativ til advokatbranchen.

Der var, og er fortsat, stor efterspørgsel på et opgør med uigennemskuelige timepriser og samlebåndsfølelser. Tilmed savnede erhvervslivet ofte nærvær og oprigtig engagement i håndteringen af deres sager.

Tro mod konceptet og med udgangspunkt i legal outsourcing viderefører Legal Amicus de kerneværdier, som de sidste 6 år har hjulpet adskillige virksomheder med juridisk rådgivning og opgaveløsning.

En gylden balance

Digitalisering & personligt nærvær

I Legal Amicus er vi bevidste om den øgede digitaliserings indflydelse på advokatbranchen såvel som jurabranchen. Digitaliseringens påvirkning af erhvervsliv, markeder og daglig drift af din virksomhed er heller ikke til at overse. 

Vi arbejder ud fra en “keep it simple” tankegang, hvor digitale løsninger og platforme i samspil med personlig rådgivning og nærvær er med til at sikre kvalitet samt nem og hurtig levering af din jura uanset, hvor i verden du befinder dig.

Vi mener ikke, at e-løsninger og digitaliseret jura bør stå alene. Derfor har du altid en fysisk jurist eller advokat tilknyttet, som du kan kontakte og møde.    

Amicus var navnet på den som ikke var advokat, men alligevel stod frem og hjalp en person i Retten.

Partner, Kærlighed & Jura

Navnet Legal Amicus er valgt fordi det har:

Kærlighed som oprindelse.

Partner og ven som definition

Juridisk historie.

Amicus er latinsk og betyder partner eller ven.

Det har oprindelse i det latinske ord “Amö” som betyder “elsker”.

I romertiden blev Amicus anvendt som betegnelse for ministre og rådgivere. Det blev også brugt i Retten som betegnelse for den person og rådgiver (ikke advokaten) der bidrog positivt til klientens sag.

Legal Amicus repræsenterer derfor vores kerneværdier rigtig godt.

Hvornår har du sidst fået lavet et servicetjek af dine juridiske løsninger?

Er du tilfreds med den ordning du har i dag?

Juraen

Sociale Medier

Find os her: